Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2014. december 14., vasárnap

Király (állati ...)

"Egy felszólaló Magyarországot banánköztársaságnak, Orbán Viktort pedig csimpánzkirálynak nevezte." (pl.:itt is)
Azért ez, már több mint durva!

Már a banánköztársaság is szexis a fülemnek! Sokat vagyok vízen, sokat "hajózok" de még Banános Joe nem evezett velem szembe, annál több Vad S Pancser.

2014. december 12., péntek

Éhezés? (állati ...)

Orbán Viktor -a mi Viktorunk!- szokásos agymosó és immár rendszeres, a ferdítéseket tekintve hagyományt teremtő rádió felszólalásában, gyakorlatilag azt állította, hogy sikeresen felszámolták a gyermek éhezést.

2014. december 8., hétfő

Fertőző? (állati ...)

Ez rémisztő. Úgy terjed a kór a Fideszesek közt, mint a villám. Gyorsabban az ebolánál, csak ez nem biztos hogy halálos. Ámbár ha így terjed, s ....

2014. december 7., vasárnap

Betéptél? (állati ...)

"Szerintem érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára. Így a 12-18 év közöttiekre, a választott politikusokra és az újságírókra vonatkozhatna az évenkénti kötelező drogteszt. Javasolni fogom az országgyűlési frakciónak, hogy a közeljövőben tűzze napirendre a kérdést ...” (Kocsis M)

2014. december 3., szerda

Nem éhes? (állati ...)

Többféle fokozata létezik a seggnyalásnak és álságosságnak ezt eddig is tudtam. Na de ez!
Ez a legmagasabb fok, ez szinte már művészi s ami a legszebb  ... Szebb? Hagyjuk!
Ez már tényleg állati. Sőt!
Maga az állat!

2014. december 1., hétfő

Ne urizálj ...! (állati ...)

"Nincsenek ilyen urizáló életvitelek, illetve nem szabad, mert nem engedheti meg magának egy felelős kormánytag, vezető politikus sem ezt a fajta urizálást, ami lehet, hogy korábban elment” "

"... Az Amerikai Egyesült Államok kitiltása óta viszont egy ilyen metszetbe rendeződik újra ez a sok apró, egyébként korábban csak bosszantónak gondolt tény"

Lefordítom! Jó?